Hofterup 1,5-planshus - Bygga hus Skåne

Byggsats hus – så bygger du snabbt & enkelt

Bygg ditt hus som byggsats, utan att kompromissa med drömmen om ett unikt hus! Vårt byggsystem är skapat för att kunna leverera ditt hus som byggsats. Det gör byggprocessen snabb, smidig och enkel att genomföra. Samtidigt har du alla möjligheter att utforma ditt hus efter just dina drömmar och preferenser.

Vi bygger moderna och miljövänliga ekohus med rena, förnyelsebara naturmaterial i stommen. Bättre för både dig och för miljön. Välj Bosumhus som din husleverantör för en exklusiv och personlig upplevelse.

Höllviken 2-planshus - Bosumhus

Hus i byggsats mer kostnadseffektivt än lösvirke

Att bygga hus som byggsats är i regel mer kostnadseffektivt än att bygga ett lösvirkeshus. Genom att vi har en strömlinjeformad process för att ta fram byggelementen i vår produktionsanläggning så kan vi leverera färdiga moduler som enkelt sätts ihop till grundstommen i ditt hus. Det gör att antalet byggtimmar blir färre och därmed blir kostnaden också lägre.

Våra moduler produceras i hållbart kärnvirke med en unik metod för att sammanfoga blocken som möjliggör en effektiv byggprocess samtidigt som du får ett miljövänligt hus. Lite förenklat så kan man beskriva det som att vi bygger med klossar. Vi använder oss av kortare trästycken av kärnvirke som bidrar till att använda så mycket av varje träd som möjligt. Vi kan därför bygga med ett lågt ekologiskt fotavtryck.

Våra byggblock är limfria och sammanfogas med en smart metod för sammansättning som möjliggör en snabb process när stommen byggs ihop. För att få ett extra bra isolervärde så kompletterar vi väggar och tak med miljövänlig cellulosaisolering som är hygroskopisk och ger ett behagligt inomhusklimat.

Vill du veta mer om hur det går till att bygga ett Bosumhus och materialen vi använder? Läs mer om vårt byggsystem på den här sidan.

byggsats-hus-interior

Byggsats behöver inte betyda tråkigt standardhus

Många har en föreställning om att byggsats-hus är tråkiga kataloghus som ser ut som alla andras. Så är verkligen inte fallet när du väljer Bosumhus som din husleverantör.

Ett Bosumhus utformas alltid efter dina egna önskemål. Vi börjar alltid vårt samarbete med ett möte som kan ske på plats i våra lokaler i Vellinge alternativt via telefon eller någon digital kanal som e-post eller videosamtal om du föredrar det. Vi går igenom hur du föreställer dig ditt hus och vad du har för önskemål.

Därefter tar våra duktiga arkitekter vid och tar fram en skiss på ditt drömhus. När du är helt nöjd sätter vi igång med resten av byggprocessen och börjar producera byggsatsen till ditt hus.

Båstad - Bosumhus

Sandby 1,5-planshus - Bosumhus

Bosumhus håller hög standard

Utmärkande för Bosumhus är att våra hus håller en mycket hög nivå på material och lösningar redan i grundutförandet. Golvvärme i hela huset, exklusiva material i kök och badrum, massiva trädörrar och energieffektiva fönster är standard när du väljer oss. Sen har du självklart alla möjligheter att själv önska specifika material såväl invändigt som utvändigt för att ditt hus ska bli precis så som du föreställer dig det.

Ta gärna en titt på vad andra kunder har valt att göra för att få lite inspiration till ditt eget bygge. Som du ser så kan vårt modulsystem användas för att skapa hus av mycket olika karaktär. Du väljer själv om du vill ha ett hus i modern stil med stora glaspartier eller om du föredrar en lite mer traditionell trävilla. Vi vill att du ska få ett hus som verkligen känns som du, även om det byggs som en byggsats.

Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan leverera ditt hus som byggsats där dina hantverkare tar vid efter att vi har rest stommen, eller om du föredrar att bygga med oss som leverantör av totalentreprenad. Med Bosumhus som din partner väljer du själv hur du vill att bygget ska gå till. Välkommen!

Intresseanmälan

Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan eller maila till info@bosumhus.se.

Byggstart önskas inom
Önskad storlek (HUS, KVM)
Budget
Finansiering
Jag har

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Bosumhus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy .