Bosumhus

Med kärlek till materialet

Vi som jobbar här är människor i olika åldrar och med olika intressen. Men vi har också ganska mycket gemensamt. Som att vi trivs med det vi gör, och med varandra. Det som förenar oss mest är kärleken till trä som material. För nog är det något alldeles speciellt.

Den lugnande doften. Alla valmöjligheter. Och texturen, som är så där härlig som bara just svensk furu kan vara. Oslagbart. Med ett genuint intresse för husbyggnation som fokuserar på miljö och hållbarhet har vi vidareutvecklat både konstruktion och byggmetod till att bli ännu bättre. Älskar man det man gör är det svårt att sluta när man väl har börjat.

Stommen i alla våra hus utförs enligt typgodkännande SC1280-12, framtaget av Bosum Building System och utfärdat av RISE Research Institutes of Sweden AB. Materialet och hemmen som byggs är en del av den svenska husbyggartraditionen, och vi på Bosumhus är stolta över att vara en nytänkande del av den.

Läs mer om vår byggmetod här ›
Se våra hus och inspireras ›
Möt våra tidigare kunder ›
Kontakta oss ›

Intresseanmälan

Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan eller maila till info@bosumhus.se.

Byggstart önskas inom
Önskad storlek (HUS, KVM)
Budget
Finansiering
Jag har

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Bosumhus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy .