Bosumhus

Bosumhus

Med kärlek till materialet

Vi som jobbar här är människor i olika åldrar och med olika intressen. Men vi har också ganska mycket gemensamt. Som att vi trivs med det vi gör, och med varandra. Det som förenar oss mest är kärleken till trä som material. För nog är det något alldeles speciellt.

Den lugnande doften. Alla valmöjligheter. Och texturen, som är så där härlig som bara just svensk furu kan vara. Oslagbart. Med ett genuint intresse för husbyggnation som fokuserar på miljö och hållbarhet har vi vidareutvecklat både konstruktion och byggmetod till att bli ännu bättre. Älskar man det man gör är det svårt att sluta när man väl har börjat.

Stommen i alla våra hus utförs enligt typgodkännande SC1280-12, framtaget av Bosum Building System och utfärdat av RISE Research Institutes of Sweden AB. Materialet och hemmen som byggs är en del av den svenska husbyggartraditionen, och vi på Bosumhus är stolta över att vara en nytänkande del av den.

Läs mer om vår byggmetod här ›
Se våra exempelhus och inspireras ›
Möt våra tidigare kunder ›
Kontakta oss ›

Kontaktpersoner

Kontakta oss gärna om du har frågor, vill veta mer om våra hus, eller önskar få en kostnadsfri offert. Vid en första kontakt – hör av dig till Sara via mail eller telefon.

Sara Gröndahl - Bosumhus

Sara Gröndahl

Säljansvarig
0704 - 94 25 49
sara@bosumhus.se

Före detta fastighetsmäklare som trivs som allra bäst i skogen, till häst eller fots. Spenderar gärna tid med familjen och goda vänner, helst framför en bra film eller serie. Förälskade sig en gång i trä som material och kärleken växer sig stadigt starkare.

Peter Malmberg - Bosumhus

Peter Malmberg

Projektering
0721 - 80 04 44
peter@bosumhus.se

Harley Davidsson-åkande familjefar som ägnat hela sitt yrkesliv åt småhusproduktion, med allt från projektering och försäljning till tillverkning och byggnation. Drivs av att hjälpa familjer som vill hitta drömboendet och samtidigt tillåtas vara delaktiga i processen.

Johan Billing - Bosumhus

Johan Billing

VD / Entreprenadansvarig
0704 - 94 25 40
johan@bosumhus.se

Erfaren snickare som gjort sig känd i husbyggarkretsar genom företaget JB Construction. Sätter stort värde på familjelivet, dykning och den speciella byggteknik som Bosumhus använder. Går till jobbet med stolthet över att få bygga sunda, miljösmarta hus.

Intresseanmälan

Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan eller ring 0704 – 94 25 49.

Jag har

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Bosumhus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy .