Kontakt

Välkommen att höra av dig

De flesta Bosumhus finns idag i södra Sverige. Det är här vi lever, inspireras och arbetar. Du som bor någon annanstans är dock mycket välkommen att höra av dig. Vi älskar spännande idéer, oavsett var de kommer ifrån.

info@bosumhus.se

Besöksadress:
Birger Svenssons Väg 34A

432 40 Varberg

Adress:
Norra Folkestorpsvägen 5
271 99 Ystad

Kontaktpersoner

Kontakta oss gärna om du har frågor, vill veta mer om våra hus, eller önskar få en kostnadsfri offert.

Johan Billing - Bosumhus

Johan Billing

VD / Entreprenadansvarig
0704 - 94 25 40
johan@bosumhus.se

Erfaren snickare som gjort sig känd i husbyggarkretsar genom företaget JB Construction. Sätter stort värde på familjelivet, dykning och den speciella byggteknik som Bosumhus använder. Går till jobbet med stolthet över att få bygga sunda, miljösmarta hus.

Martina Andersson

Säljare/Projektledare
076 - 801 97 72
martina@bosumhus.se

Miljöentreprenör som de senaste åren jobbat med att göra hushåll mer klimatsmarta i Sydamerika. Numera bosatt med familjen i Ängelholm och när hon inte jobbar med att bygga hållbara hus gillar hon att träna, laga mat och umgås med familjen.

Peter Malmberg - Bosumhus

Peter Malmberg

Projektering
0721 - 80 04 44
peter@bosumhus.se

Harley Davidsson-åkande familjefar som ägnat hela sitt yrkesliv åt småhusproduktion, med allt från projektering och försäljning till tillverkning och byggnation. Drivs av att hjälpa familjer som vill hitta drömboendet och samtidigt tillåtas vara delaktiga i processen.

Intresseanmälan

Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan eller maila till info@bosumhus.se.

Byggstart önskas inom
Önskad storlek (HUS, KVM)
Budget
Finansiering
Jag har

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Bosumhus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy .