Hofterup 1,5-planshus - Bygga hus Skåne
Höllviken 2-planshus - Bosumhus

Bygga hus Skåne

Välj en lokal partner och få ett unikt och miljövänligt hus som uppfyller alla dina önskemål. Vi på Bosumhus hjälper dig som söker en husbyggare i Skåne som förverkligar ditt drömhus.

Att bygga hus i Skåne görs med fördel med hjälp av ett lokalt företag som har god förankring i trakten. När du väljer Bosumhus får du en byggpartner lokaliserad i Vellinge som ger dig allt på ett och samma ställe. Du väljer själv om du vill anlita oss för totalentreprenad och bygga ett nyckelfärdigt hus eller om du själv vill anlita lokala hantverkare eller göra en del av jobbet själv efter att vi har rest husstommen.

Genom att välja Bosumhus som din husbyggare i Skåne så får du tillgång till vårt stora nätverk av kunniga och pålitliga hantverkare i närområdet. Vi ser till att hela byggprocessen blir smidig och finns vid din sida från första idé fram till slutbesiktningen av ditt nya hem.

Kontakta oss om du planerar att bygga hus i Skåne.

Sandby 1,5-planshus - Bosumhus

Sandby 1,5-planshus - Bosumhus

Därför ska du välja oss som hustillverkare i Skåne

Det finns många fördelar med att välja Bosumhus som din hustillverkare i Skåne. Till att börja med så får du ett skräddarsytt ekohus byggt av förnybara material som är skonsamma mot både miljön och alla som bor och vistas i huset. Vi bygger av kärnvirke med ett unikt blocksystem som gör det möjligt att utnyttja även kortare trästycken, samtidigt som du får en stabil och välisolerad vägg. Isolervärdet i väggarna blir ännu bättre tack vare kompletterande cellulosaisolering. Miljövänligt och med hög komfort.

Hög komfort och standard är faktiskt två viktiga hörnpelare i vårt byggsystem. Här snålas det inte på detaljerna utan vi levererar ditt hus med en mycket hög kvalitet på allt från kök och badrum till dörrar, fönster och trappor. Som standard kommer huset med material från välkända tillverkare som vi vet håller måttet. Läs gärna mer här.

En husleverantör som bygger som du vill ha det

Ett Bosumhus blir just som du vill att det ska vara. Vårt byggsystem möjliggör en hög grad av flexibilitet i utförandet. Du väljer själv om du vill ha en modern design med stora fönsterytor eller om du föredrar ett hus i sekelskiftesstil eller kanske ett hus som hämtar inspiration från en klassisk skånelänga. Vi vill att du ska kunna bygga ett hus som passar din personliga stil, samtidigt som du får tillgång till fullt moderna lösningar och bekvämlighet.

Trähus ger ett behagligt inneklimat och hör till de skonsammaste valen när det kommer till miljöpåverkan. I Sverige har vi en lång tradition av att bygga trähus och än idag tycker vi att det bör vara det självklara valet.

Varje kund är unik och därför hittar du ingen katalog med färdiga standardhus hos oss. Istället så tar vi tillsammans med dig fram ett hus som passar dina drömmar, önskemål och behov. Boka ett möte med oss idag så sätter vi igång planeringen av ditt drömhus i Skåne.

Hus för skånska förhållanden

Med bas i Vellinge så har vi full koll på vad det innebär att bygga hus i Skåne. Vi bor själva här, verkar här och vet vad som fungerar och inte i det skånska landskapet. Våra hus är tillverkade för det skånska klimatet och de är perfekt anpassade till det vackra, skånska landskapet.

Välkommen att boka ett möte med oss på kontoret i Vellinge eller ett digitalt möte om du bor lite längre bort så sätter vi igång med planeringen.

Bosumhus - Hållbart byggande

Intresseanmälan

Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan eller maila till info@bosumhus.se.

Byggstart önskas inom
Önskad storlek (HUS, KVM)
Budget
Finansiering
Jag har

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Bosumhus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy .