Hofterup 1,5-planshus - Bosumhus
Inredningsinspiration - Bosumhus

Bygga nyckelfärdigt hus med Bosumhus

Ett Bosumhus kan vara 100% nyckelfärdigt eller så kan du välja att göra vissa moment själv. Har du hittat till den här sidan så gissar vi att du söker en helt nyckelfärdig lösning för ditt framtida hem. Självklart ordnar vi med totalentreprenad för ditt nya hus. Att bygga ett Bosumhus är en smidig process där vi samordnar hela projektet och ser till att du snart har nyckeln till ditt nya drömhus.

Många undrar vad det kostar att köpa nyckelfärdigt hus och där kan vi bara svara “det beror på”. Eftersom vi arbetar med individuellt anpassade hus för varje kund så påverkas priset av allt från husets storlek till val av inredning, takmaterial, fönster och många andra faktorer. Vår målsättning är att du ska få ett hus som håller en hög kvalitet och känns exklusivt, samtidigt som det är prisvärt. Du ska känna att du får ett hus som till fullo möter eller ännu hellre överträffar dina drömmar och förväntningar.

Hofterup 1,5-planshus - Bosumhus

Så går det till att bygga nyckelfärdigt hus

Att bygga hus med oss börjar alltid med ett första möte, antingen på vårt kontor i Vellinge eller via en digital kanal om du föredrar det. Här går vi tillsammans igenom hur du föreställer dig ditt framtida hus och vilka krav och önskemål du har. Vi presenterar de möjligheter som finns med vårt byggsystem och efter mötet skickar vi över en grundläggande skiss samt en kalkyl som du kan ta ställning till.

Är du nöjd med vårt förslag så går vi vidare till att skriva avtal och börjar ta fram de bygglovshandlingar som krävs och planera för alla de steg som krävs för att du ska få ett hus som är helt färdigt att flytta in i.

Medan vi inväntar bygglov så påbörjas det detaljerade arbetet med den invändiga planeringen i samarbete med våra utvalda leverantörer. Här väljer du allt från kakel i badrummet till golvmaterial i hallen, hur belysningen ska se ut i köket och utformningen på trappräcket upp till övervåningen.

Nästa steg är att skriva entreprenadkontrakt där vi fastställer samtliga priser och ger dig information om byggtid. Därefter projekterar vi alla detaljer som behövs inför det tekniska samrådet med kommunen. När du bygger nyckelfärdigt hus med totalentreprenad så deltar vi givetvis i det tekniska samrådet med bygglovshandläggaren.

Äntligen är det dags för byggstart och grundgjutning. När grunden har härdat är det dags för resning av stommen och utvändiga arbeten såsom takläggning och fasadarbeten. När detta är färdigställt påbörjas det invändiga arbetet där vi ser till att alla hantverkare samverkar effektivt så att byggtiden hålls.

Ditt hus är nu färdigbyggt och nu följer slutbesiktning, slutsamråd och slutbesked innan du kan flytta in i ditt helt nya nyckelfärdiga hus.

Mer detaljerad information om hur det går till att bygga ett Bosumhus hittar du här. Låter det komplicerat? Oroa dig inte! Vi finns vid din sida genom hela processen.

Att bygga ett nytt hem är en spännande resa och vi hoppas på att du ska bli ännu en av våra nöjda Bosumhusare. På denna sida kan du träffa några av våra tidigare kunder och höra om deras resor till ett helt nytt hem.

Hofterup 1,5-planshus - Bosumhus

Nyckelfärdiga hus Skåne

Vi utgår från Vellinge i Skåne där vi har vårt kontor. Genom att välja en lokal aktör så får du tillgång till vårt nätverk av duktiga och pålitliga hantverkare i alla kategorier. Vi finns nära dig för att kunna följa hela projektet från dag ett fram till slutbesiktning och överlämning av nycklarna till ditt nyckelfärdiga hus.

Givetvis är du som bor i annan del av landet än Skåne också välkommen att anlita oss för att bygga nyckelfärdigt. Vi har tidigare kunder på ett flertal orter som har valt Bosumhus som sin husleverantör.

Välj ett nyckelfärdigt ekohus för miljöns skull

Det borde vara en självklarhet att välja ett nyckelfärdigt hus som har miljöns bästa i åtanke. Ett ekohus är inte bara bra för omvärlden då det har som målsättning att ha så liten klimatpåverkan som möjligt. Det är även bättre för alla som bor och vistas i byggnaden eftersom endast minimalt med konstgjorda material förekommer i våra hus.

Trä är ett material som faktiskt binder koldioxid så länge som huset står och likaså är vår tilläggsisolering av cellulosa en restprodukt från träindustrin som nu istället kommer till nytta i ditt hem och bidrar med extra komfort.

Ett ekohus betyder inte något omodernt och mossigt utan tvärt om. Med ett nyckelfärdigt Bosumhus får du högsta standard samtidigt som du bygger ett hus med omtanke om framtiden. Massivt trä håller! Titta bara på äldre timmerhus som har stått i hundratals år.

Läs gärna mer om våra tankar kring hållbart byggande på den här sidan.

Nyfiken på att bygga nyckelfärdigt med oss på Bosumhus? Välkommen att kontakta oss för ett första möte så berättar vi mer.

Intresseanmälan

Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan eller maila till info@bosumhus.se.

Byggstart önskas inom
Önskad storlek (HUS, KVM)
Budget
Finansiering
Jag har

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Bosumhus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy .