Arkitektens ord

"Visionen har hela tiden varit att bibehålla naturen som den är och låta husen sakta men säkert smyga in på ett naturligt sätt. Likt omgivningen flyttas även träden in, inte bara i stommen utan också som en stor del av husens karaktäristiska insida. Det ger en lugnande doft och skapar en trivsam atmosfär. Genom stora fönsterpartier blir samspelet mellan ute och inne optimalt då miljön utanför är fantastisk och därför ska tas tillvara. Det ska kännas som att vara ute när man är inne, och tvärtom."

Tockabjär110

Husfakta:

Boyta: 109,5 kvadratmeter
Byggyta: 129,7 kvadratmeter
Antal sovrum: 3 st
Rumshöjd: 2,5 m

Tockabjär110 är det ultimata huset för dig som vill bo mindre men ändå ha kvar samma funktioner som ett större hus!

Ena delen av huset domineras av stora sociala ytor med en öppen planlösning för kök, matplats och vardagsrum. Andra delen erbjuder en mer sluten planlösning för badrum, tre sovrum och även rum för tvätt. Här finns också gott om förvaringsmöjligheter.

Tips! Byt ut klädkammaren i det mindre sovrummet till en bastu istället.

Tockabjär130

Husfakta:

Boyta: 130,7 kvadratmeter
Byggyta: 153,7 kvadratmeter
Antal sovrum: 3 st
Rumshöjd: 2,5 m

Tockabjär130 är vinkelhuset med stora rymliga ytor. Här finns allt du behöver fördelat på 130 kvadratmeter.

Huset är uppdelat med två privata delar på var sin sida, kombinerat med en stor öppen planlösning för socialt umgänge i mitten.

Tips! Byt ut klädkammaren i tvättstugan till en bastu istället.

Intresseanmälan

Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskar få en kostnadsfri offert på ditt drömhus. Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan eller maila till info@bosumhus.se.

Byggstart önskas inom
Önskad storlek (HUS, KVM)
Budget
Finansiering
Jag har

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Bosumhus sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy .